NB I

Megint a parkolóhely miatt szívatja az MLSZ a Fradit

Ismét ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága. Korábban már megírtuk, hogy Hangya Szilveszter (Vasas) eltiltását négy meccsről kettőre mérsékelték, Danko Lazovics (Videoton) három találkozóra szóló eltiltását viszont változatlanul fenntartották.

Jose Antonio Delgado Villar (Diósgyőr), mert amikor a labda nem volt játékban megütötte ellenfelét négy, Nalepa Michal (FTC) egy soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ezen kívül a FEB ismét lecsapott az FTC-re, a már régóta beszédtémát szolgáltató parkolóhely miatt kapott büntetést a zöld-fehér klub. Az FTC – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, a hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. – áll a közleményben.

Ritkán látható büntetést róttak ki az NB III-as Kazincbarcikára: a FEB a Kazincbarcika – MTK mérkőzéssel kapcsolatban a Kazincbarcikát szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvasói sztorik