NB I

Tovább megy a huzavona: megint megbüntette az MLSZ a Fradit

A zöld-fehérek „a hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért” fizethetnek.

Kapcsolódó cikkek

Egyre jobban elhidegül egymástól az MLSZ játékvezetői testülete és a Ferencváros. Ahelyett, hogy a felek békét kötöttek volna, most új fronton nyílt harc – írtuk a 24.hu-ra hivatkozva egy hónapja.

A cikk lényege az volt, hogy bár a Groupama Arénában minden igényt kielégítő, az előírásokat jócskán meghaladóan felszerelt a játékvezetői öltöző, ebből tavasszal a Ferencváros visszavett, és csak az MLSZ által előírt szabályoknak maximálisan megfelelő komfortot és eszközöket biztosítja. Továbbá a játékvezetők autóinak már nem közvetlen a VIP-bejárat előtt szorítottak helyet, hanem a stadion közelében, az építkezési terület szélén szabadon maradt területen, az eddigitől nagyjából 200 méterre.

A Videoton elleni bajnokin és a Honvéd elleni kupameccsen tapasztalt hiányosságok okán az MLSZ már megbüntette emiatt a Ferencvárost, az szabályzat ugyanis előírja, hogy az A-kategóriás stadionokban a játékvezetők és az ellenőrök részére az öltözőépület közvetlen közelében kell elkülönített parkolót biztosítani.

Az 24.hu szerint ekkor az MLSZ postázott egy levelet is, amelyben az szerepelt, hogy ha ezen hiányosságok megismétlődnek, indokolt esetben a pálya használati engedélyének visszavonására is sor kerülhet.

Nos, erről még nincs szó, ám újabb büntetésről igen: a fegyelmi bizottság friss határozata szerint az FTC–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt a hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért 300 ezer forintra büntették.

Folytatása következik…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik