NB I

Marco Rossit százezer forintra büntette az MLSZ

Pintér Attila írásbeli megrovásban részesült.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) március 14-i ülésén az alábbi határozatot hozta.

OTP Bank Liga

– Marco Rossi vezetőedző (Honvéd), mert a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott 100.000 Ft pénzbüntetést kapott.

– A FEB a Fehérvár – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Fehérvárt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB az FTC – Haladás mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft, a Haladást szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB az Újpest – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az MLSZ szidalmazása), továbbá szurkolóinak rasszista megnyilvánulásáért („huhogás”) 500.000 Ft, a Honvédot, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Merkantil Bank NB II

– Gulyás Gábor (Vác) 1, Hegedűs Csaba (Vác) 1, Ladislav Rybansky (Békéscsaba), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– Pintér Attila vezetőedző (Puskás FC) írásbeli megrovásban részesült.

– A FEB a Sopron – Puskás FC mérkőzéssel kapcsolatban a Sopront, a rend nem megfelelő biztosításáért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

Olvasói sztorik