NB I

Állampolgársági esküt tett Suljic és Vinícius

Suljic célja: bemutatkozni a felnőtt magyar válogatottban.

Paulo Vinícius és Asmir Suljic péntek reggel Székesfehérváron magyar állampolgársági esküt tett. A ceremóniát a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András vezette. A két játékos mostantól magyar állampolgár, a továbbiakban Vinícius Paulo és Suljic Asmir néven találkozhatnak velük – számol be a fehérvári klub oldala.

– Ahogy azt már elmondtam, remekül érzem magam Magyarországon, az elmúlt közel hat évben rengeteg fontos dolog történt az életemben, ami már ehhez az országhoz köt. Különleges nap az életemben a mai, az pedig egy másik megvalósult álom, hogy vasárnap csatlakozhatok a válogatott keretéhez. Keményen dolgoztam ezért, nagyon várom már, hogy ott legyek. A Vidivel további nagy sikereket akarok elérni – fogalmazott Vinícius Paulo.

– Nagy nap ez az életemben, megtisztelő, hogy mától magyar állampolgárnak mondhatom magam. Köszönettel tartozom a Vidinek és egész Magyarországnak, nagyon boldog vagyok! Ezzel a döntéssel az is biztossá vált, hogy felnőtt szinten a magyar válogatottat szeretném képviselni, remélem, lesz rá lehetőségem – mondta Suljic Asmir a vidi.hu-nak.

címlapkép: vidi.hu

Olvasói sztorik