NB I

A Fradi nem ijed meg, Kispestre is győzni mennek Geráék

Gyors gólszerzésben bízik Thomas Doll.

Kapcsolódó cikkek

A Ferencváros szerdán, 20.30-kor a Budapest Honvéd ellen játssza a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját. A zöld-fehérek a párharc első mérkőzésén 2-1-re legyőzték a kispestieket, így egygólos előnnyel érkeznek Geráék a második, továbbjutásról döntő mérkőzésre.

– Következik a Honvéd elleni kupamérkőzés, amelyre bár előnnyel érkezünk, de egy percig sem lankadhat a figyelmünk. A bajnokságban láttuk, hogy a Honvéd mennyire veszélyesen tud játszani, nem véletlenül vezetik a tabellát. A srácok megfelelően felkészültek, motiváltak, és fejben is erősek, ami nagyon fontos – mondta Doll a klub hivatalos honlapján.

A német vezetőedző szerint hiába állunk továbbjutásra a mérkőzés előtt, a cél kizárólag a győzelem lehet.

– Az első mérkőzésen meggyőző teljesítményt nyújtottunk, remélem, ez a második meccsen is így lesz. Koncentráltan kell játszanunk, és nem szabad hátra dőlnünk. A célunk, hogy megnyerjük a mérkőzést, minél gyorsabban el kell döntenünk a párharc kimenetelét. Vannak még olyan dolgok a játékunkon, amiken javítani kell, de úgy gondolom, masszív védekezéssel és eredményes támadójátékkal eredményesek lehetünk.

Olvasói sztorik