NB I

Nem kapott büntetést a Fradi-tábor viselkedéséért a klub

Prukner büntetését mérsékelték. Fegyelmi határozatok.

Megjöttek az MLSZ Fegyelmi Bizottságának február 23-i ülésének határozatai a hétvégi bajnoki forduló szurkolói rendbontásaival kapcsolatban. Lássuk!

NB I

A FEB a DVSC – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért, a szurkolók részéről pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a vendég sportszervezet vezetőjének szidalmazása) 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az MTK – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért, szurkolói részéről pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 150.000 Ft, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet, valamint a játékvezető szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

A FEB a Nyíregyháza – Vác mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

A FEB az Érd – Ajka mérkőzéssel kapcsolatban az Érdet szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető szidalmazása) írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

Magyar Kupa

A FEB tárgyalás megtartása után Prukner László vezetőedző (Budafok), korábbi, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltását 1 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik