Szétszéled a Ferencváros?

Kulcsjátékosok sora hagyhatja el a zöldeket a szezon végén.

Kora délután olvashatták honlapunkon, hogy a sportowefakty.wp.pl portál értesülése szerint az lengyel bajnokságot vezető Lechia Gdansk nyáron szerződtetné a Ferencvárosi TC alapemberét, Michal Nalepát, akinek a szerződése idén június végén lejár.

Néhány órával később pedig ismét egy lehetséges távozóról hullhat le a lepel, a Ferenczvárosi C-közép oldala szerint ugyanis a zöld-fehérek 25 éves hátvédje, Emir Dilaver nem hosszabbította meg a szintén nyáron lejáró szerződését, így – úgy fest – pár hónap múlva ő is veszi a kalapját.

És ki tudja hol a vége? Egyik korábbi cikkünkben írtunk a problémáról, hogy a Ferencváros jelenlegi keretében több olyan játékos is szerepel, akik távozhatnak a nyári átigazolási időszakban, hiszen például Djuricin, Rju Szung Vu és Kleinheisler László csupán kölcsönben szerepel az idény végéig. A Transfermarkt adatai szerint pedig Gera Zoltán, Leandro és Hajnal Tamás megállapodása is a szezon végén jár le. Ezúttal is csak azt kérdezhetjük, mint legutóbb, hogyan lehet így ütőképes csapatot összehozni egy esetleges nemzetközi kupaszereplésre?