NB I

Orosz Pál: Lipcsei marad a Fradinál

Cáfolta a klublegenda távozását az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Kapcsolódó cikkek

Honlapunk is beszámolt róla korábban, hogy egyelőre bizonytalan Lipcsei Péter, a Ferencváros legendája és a klub közös jövője. Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója azonban az Origónak cáfolta azokat a híreket, miszerint a jelenleg a harmadosztályú tartalékcsapatot irányító szakember távozna a Fraditól.

– Semmi sem igaz – cáfolta a vezető a Lipcsei távozásáról szóló értesüléseket. – Miközben az FTC vezetése igyekszik folyamatosan fejleszteni a klubot, arra is nagyon ügyel, hogy ápolja a hagyományokat, tisztelje és megbecsülje a legendákat. Ilyen legendás alakja a Fradinak a klubrekorder Lipcsei Péter, aki évek óta edzőként erősíti az egyesületet. Minden ellenkező híreszteléssel szemben Lipcsei Peti a Fradi kötelekében marad a jövőben is.

A klubvezető a teljes interjúban azt mondta, egyes blogok, illetve szurkolói csoportok próbálnak zavart kelteni a klub körül. Úgy véli, „hogy azok, akikről beszélek, magukra hagyták a csapatot és a Fradit például az ősi rivális Újpest elleni Magyar Kupa-döntőben is”. Azt is hozzátette, egyelőre nem dőlt el, hogy a szezon végén megszűnik-e a Lipcsei által irányított harmadosztályú csapat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik