NB I

Hrutka János is védelmébe vette Kleinheislert

Facebook-oldalán állt ki a sok kritikát kapó középpályásért.

Kapcsolódó cikkek

A napokban a Ferencvárosba hazatérő Kleinheisler László rengeteg kritikát kapott a bejelentést követően. Kozák Attila, a játékost képviselő T&M Football Agency menedzseriroda képviselője a Rangadó.hu-nak adott exkluzív interjújában ugyanis elmondta: a magyar válogatott középpályást gyakorlatilag a német tanulás miatt küldték vissza a Werdertől.

Azóta többek között már Dombi Tibor és Urbán Flórián is elmondta véleményét a dologról, most pedig újabb közismert szereplő szólalt meg: a szintén menedzser Hrutka János, aki Facebook-oldalán posztban védte Kleinheislert. Mutatjuk!

„Tisztelet!
Az egyik legfontosabb, akármit csinál az ember. Ha dolgozik, ha otthon van, ha kikapcsolódik. Tiszteljük a családunkat, a párunkat, a gyermekeinket, a barátunkat, a munkatársunkat, bárkit, aki a legminimálisabban is kiérdemelte tettével, gondolatával, vagy akár puszta létezésével az elismerésünket, figyelmünket.
Szeretem a kritikát, akár pozitív, akár negatív a megnyilvánulás, hiszen vallom, hogy az egészséges, építő szándékú visszajelzések vezetnek a sikerek felé. De ezeknek megvan a módja, helye, ideje, és talán a megfelelő stílusa is!
Kleinheisler László (sok más társa mellett) rengeteg munkát fektetett azért a labdarúgásba, hogy ő legyen korosztályában annak az egy-két játékosnak az egyike, akikből lehet valami, lehet valaki. Hogy ő kapja meg az esélyt Fehérváron, Németországban, vagy akár a Ferencvárosnál, hogy profi szerződést írhasson alá.
Ezidáig 20 tétmérkőzésen lépett pályára a világ egyik legerősebb bajnokságában és kupájában, 11 alkalommal képviselte hazánkat a legjobbak között, ki ne emlékezne a norvégoknak lőtt, hatalmas góljára. Amit elért 22 évesen, már az is figyelemre méltó!
Ez sok, vagy kevés? Megítélés kérdése. Ahogy több helyen is nyilatkoztam, én nem jöttem volna haza a helyében, de hogy alkalmatlan lenne, azt erősen kétlem!
Maximális tisztelet azért, amit eddig elért! Sokan lennének a helyébe, több tíz-, százezren, akiknek ez nem sikerül(hetet)t. Kíváncsian várom a csattanós választ tőle… a futballpályán.
Sok sikert Laci a Ferencvárosban!”

Olvasói sztorik