NB I

Pokoli fájdalmai voltak Varga Rolandnak

Felemás évet zárt a Fradi szélsője.

Kapcsolódó cikkek

27 éves lett a Győri ETO egykori játékosa, a Ferencváros jelenlegi szélsője, Varga Roland. A 4-szeres válogatott futballistával a fradi.hu készített interjút.

A kissé melankolikus hangvételű beszélgetés során Varga azt mondja, a 2016-os évével nem teljesen elégedett.

– Felemás év volt. Sok minden megváltozott, elsősorban itt legbelül. Átértékeltem sok mindent – fogalmazott Varga, aki már tavaly januárban bajba keveredett Busai Attilával, amikor ittasan karamboloztak.

– Jobban megbecsülöm azt, amit kapok az élettől, amit elérek az életben. Miközben elsőre azt mondom, elég sokan cserélnének velem, bajnok és kupagyőztes lettem a Fradival is, azért a lelkem mélyén azt gondolom, nem sikerült túl jól ez az esztendő – tette hozzá.

– Magam alá kerültem. Hiába változtam meg, hiába lettem komolyabb, tértem vissza a csapatba, tavaly októberben a Haladás elleni mérkőzésen utolért a balszerencse, súlyosan megsérültem. Mentő vitt el a pályáról. Ijesztő volt kívülről, belülről. Pokoli fájdalmaim voltak. Az ellenségemnek sem kívánom, amit átéltem. Feküdtem a mentőben, jöttünk hazafelé a fővárosba és az járt a fejemben, fogok én még valaha futballozni egyáltalán? Aztán kiderült, a legnagyobb bajt, a törést megúsztam. Decemberben viszont még egy műtétem volt – meséli a szélső, aki hamarosan visszatérhet.

– Remélem, akár már februárban. A spanyolországi edzőtáborban mindent bele fogok adni, amit lehet és amit engednek az orvosok. Hétfőn már együtt edzettem a csapattal, először a sérülés óta. Rajtam biztosan nem fog múlni. Szeretnék a csapat hasznára lenni. Tartozom ennyivel a Fradi szurkolóknak is – nyilatkozta az egykori győri.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik