NB I

Ittas vezetés: Varga és Busai mellett ott volt egy válogatott csapattársuk is?

Vasárnap hajnalban, alkoholos befolyásoltság alatt csapódtak betonfalnak. A Fradi két játékost megnevezett.

Kapcsolódó cikkek

FRISSÍTÉS

Az ügyet megszellőztető Magyar Nemzet Online azt írja, hogy a Fradi sajtóközleménye nem felel meg a valóságnak, mert Varga Roland és Busai Attila mellett az autóban ült egy válogatott csapattársuk is.


Az MNO.hu információiszerint a Ferencváros labdarúgócsapatának két játékosa, szombatról vasárnapra virradó éjszaka, hajnali két órakor, a második kerületi Kútvölgyi úton betonfalnak ütközött.

A gépjármű összetört, és az összes légzsák kinyílt. Szemtanúk szerint a játékosok ittas állapotban voltak, egyikük a jelenlévőkkel szóváltásba keveredett.

Az eset kapcsán rendőri intézkedés történt. A lap felvette a kapcsolatot az ORFK sajtóosztályával, válaszukat szöveghűen közölte:

Budapest XII., Kútvölgyi úton 2016. január 17-én a reggeli órákban – eddig ismeretlen okok és körülmények között – egy személygépkocsi kőfalnak ütközött. A baleset során két személy megsérült. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja.

A klub közleménye a Fradi.hu portálon:

A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a történtekről azonnal tájékoztatta a klub vezetését. A sportolók arról is beszámoltak, hogy mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, azonban mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek. Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgó csapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik.

A címlapkép illusztráció.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik