NB I

Egy játékost szabadlistára tett, eggyel szerződést bont a DVTK

A támadó nem tért még vissza Miskolcra karácsonyi szabadságáról...

Megírtuk: az NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK szerdán lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését. A piros-fehérek ellenfele az NB II-es Budaörsi SC együttese volt, amelyet 2-0-ra vertek meg.

Aboon.hu tudósítása szerint az első csapat keretéhez tartozó Boros és Novothny kisebb sérülés miatt nem játszott, Ternován pedig azért, mert őszi műtétje után a rehabilitáció azon szakaszában jár, amikor még nem találkozhat labdával, ellenféllel meccskörülmények között. Az eddig szintén az első csapat keretéhez sorolt Halmai Ramón is hasonló cipőben jár.

Arról pedig, hogy miért nem volt keretben Németh Milán, a DVTK szakvezetője, Horváth Ferenc azt mondta: azért, mert szabadlistára került a játékos. Ami annyit tesz, hogy ha talál magának csapatot, távozhat, ugyanis a Diósgyőr első számú együttesénél a jövőben nem számítanak rá. Nincs egyedül ezzel, pontosabban másik diósgyőri labdarúgó is erre a sorsra juthat. Georges Griffithsról van szó, aki ugyan már tavaly ősszel kikerült az első csapat keretéből, és az NB III-as gárdával készült, de most sem oda, sem Miskolcra nem tért még vissza karácsonyi szabadságáról. A most két hétnél járó késésnek szinte biztos, hogy egyoldalú szerződésbontás lesz a vége, ha valamikor felbukkan Diósgyőrben az elefántcsontparti támadó.

Olvasói sztorik