NB I

Késő estig tart a debreceni értekezés – Pontest is meghallgatják

„Az nem fordulhat elő, hogy a kiesőzóna közelében legyünk tavasszal.”

A DVSC Futball Szervező Zrt. igazgatótanácsa december 12-én, hétfőn este összeült, hogy értékelje az elmúlt időszak fejleményeit – írja a Dehír.hu portál.

Mint azt a Rangadó.hu jelezte, az ülésen eldőlhet, marad-e a vezetőedzői székben Leonel Pontes.

Az igazgatótanács arra is készült, hogy meghallgassa Leonel Pontes vezetőedző beszámolóját. A portugál tréner munkássága alatt ezidáig 15 meccsen három Loki-siker született, továbbá négy döntetlen és nyolc vereség a mérlege, a csapat a tizedik a bajnoki tabellán. Nagy kérdés, hogy a klub illetékesei szavaznak-e további bizalmat a jelenlegi stábnak, vagy már a téli felkészülést újabb szakmai team vezényli le.

A tanácskozáson megjelent Papp László is. Debrecen polgármestere az ülés előtt elmondta, az elmúlt szezon nem nevezhető sikeresnek. Ennek számos oka volt, hiszen egy már megkezdett bajnokságban kellett edzőt váltani, meghatározó játékosok távoztak, és nem voltak sikeresek az igazolások.

– Szükség van arra, hogy áttekintsük az elmúlt fél év történéseit, annak érdekében, hogy meghozhassuk a döntéseket, amelyek egy sikeresebb tavaszt eredményezhetnek és a következő években felemelkedést jelentsenek – idézi a Dehír Papp László szavait. – Sokan tisztában voltunk azzal, hogy ez a szezon nem lesz fáklyásmenet. Mondhatjuk azt is talán, hogy ez a szezon elment, de mindenképpen jó arra, hogy építkezzünk. Az nem fordulhat elő, hogy a kiesőzóna közelében legyünk tavasszal, ezért kell, hogy a fontos döntéseket a tulajdonosok és az igazgatóság meghozza.

Az ülés várhatóan késő estig fog tartani.

Olvasói sztorik