NB I

Vb-selejtezős ellenfelünk védőjével erősíthet a Mezőkövesd

Vitalijs Jagodinskis jelenleg is tagja a lett válogatottnak, klubcsapata azonban nincs.

Kapcsolódó cikkek

Nem hivatalos edzőmeccset játszott ma az NB I-es újonc Mezőkövesd a Honvéd vendégeként, és 1-0-ra kikapott élvonalbeli riválisától. Pintér Attila csapatában pályára lépett az az Ulysse Diallo, akinek teszteléséről a Rangadó számolt be először.

A mali támadó egyelőre nem kapott szerződést, mint azt Szabó Gergely, a klub sajtófőnöke azÉszak-Magyarországnak elmondta: „Tárgyalás van, de megállapodás még nincs. Ha lesz konkrétum az ügyben, azt közölni fogjuk.”

Diallo mellett a Rangadó információi szerint Vitalijs Jagodinskis is lehetőséget kapott. A lett védő 10-szer lépett pályára a válogatottban, legutóbb pedig az ukrán Dinamo Kijev kölcsönjátékosaként a szintén élvonalbeli FK Hoverla Uzshorodban játszott. A transfermarkt.de 500 ezer euróra becsüli a védő értékét.

Szeptember elején Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya őt hozta fel pozitív példaként, mint aki a lett csapatból a Dinamo Kijev játékosaként a BL-ben küzdhet, ám a labdarúgó végül távozott a kijeviektől, és jelenleg szabadon igazolható.

Jagodinskis végig a pályán volt a lett csapatban Andorra ellen a vb-selejtező B csoportjának első fordulójában, amelyen 1-0-ra nyertek. A magyarok október 10-én játszanak Lettországban.

Olvasói sztorik