NB I

Korábbi Fradi-csatárt tesztelnek Mezőkövesden

A zöld-fehérek korábbi mali támadója, Ulysse Diallo Mezőkövesden térhet vissza az NB I-be.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az előző héttől részt vesz az első osztályú Mezőkövesd Zsóry FC tréningjein egy afrikai csatár, aki korábban már megfordult az NB I-ben is. Ahogyan akkor írtuk, a Ferencváros és a Diósgyőr korábbi játékosának, Julian Jennernek a közvetítésével tréningezik a borsodiaknál a játékos.

A Rangadó.hu legújabb információja szerint az eddig titokzatos focista nem más, mint a Ferencváros korábbi mali támadója, Ulysse Diallo. A csatár 2013 nyarán került a zöldekhez Ricardo Moniz vezetőedző idején, majd egy évvel később távozott a portugál bajnokságba az Arouca csapatához. Ezután a Coimbránál és a Marítimónál is megfordult. A Transfermartkt.de szerint jelenleg is az utóbbi együttesnél van szerződése, viszont az idei szezonban még a keretben sem szerepelt, az előző idényben pedig összesen hatszor lépett pályára a bajnokságban a 34 forduló alatt, úgy tűnik tehát, hogy nem számítanak rá.

Diallo az NB I-ben 18 alkalommal szerepelt, melyeken négy gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Bajnokin gólt lőtt a többi között az Újpest ellen is, de legemlékezetesebb találata a Tatabánya elleni ollózós gólja volt egy Ligakupa-összecsapáson.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik