Kabát Péter és barátnője veszekedésén pörög a bulvármédia

Az Újpest korábbi ikonja a Nyerő Páros című műsorban szerepel.

Könnyen indult az RTL Klubon lát­ható Nyerő páros című verseny Kabát Peti és párja, Adrienn számára. Jól teljesítettek, ám nem kellett sok, a negyedik játéknapra, egy elrontott feladat miatt bizony ők is alaposan összevesztek – írja a borsonline.hu.

A Nyerő páros hölgytagjainak párjuk ruhaneműit kellett felismerni, Adriennek ez négy darabig ment is, ám az Újpest korábbi, a Győr jelenlegi támadójának alsóneműjével bajba került, végül rengeteg pénzt veszítettek.

– Adri még a cipőfűzőimet is ismeri, minden ruhaneműmet ő mossa, vasalja és hajtogatja, nem gondoltam, hogy elrontja ezt a feladatot, óriási összeget tettem rá. Persze, hogy ideges voltam. Sportoló vagyok, és olyan típus, aki képtelen veszíteni – kezdte Kabát, de ebből a szempontból Adrienn sem különb. Ő pedig hosszan rágódott a kudarcon, csak sorolva és sorolva a sérelmeket.

– Eddig maximum olyasmiken vitáztunk, hogy Adri szerint néha nem figyelek rá eléggé, vagy nem segítek eleget a házimunkában – folytatta Péter, akinek nem csak a csalódottságát kell az adásban legyőznie, ha eredményes akar lenni, szerelmével is ki kell békülnie.

Címkék: