NB I

Külföldi edzőben gondolkoznak Debrecenben – sajtóhír

Nem tudták Herczeg Andrást meggyőzni, hogy átvegye Kondás Elemér helyét. Külföldi szakemberben gondolkodnak, Szivics is szóba került.

Állítólag már a saját játékosai sem kedvelték Kondás Elemért. A Borsúgy tudja, az utóbbi hetek folyamatos kudarcai miatt több debreceni focista már nem akart tovább együtt dolgozni a szakemberrel, aki a rá nehezedő nyomás hatására lemondott a Debrecen vezetőedzői posztjáról.

A Bors szerint a Lokinál a korábbi sikeredzőt, jelenleg a klub akadémiáján szakmai igazgatóként dolgozó Herczeg Andrást szerették volna visszacsábítani a kispadra, ám a hatvanéves szakember nem vállalta. Értesüléseik szerint ezek után inkább külföldi edzőben gondolkodnak, első körben Tomiszlav Szivics a fő jelölt. Ezzel együtt tegnap megírtuk, hogy házon belüli megoldás is lehetséges.

Ám akárki is érkezik, nem lesz könnyű dolga. Az igazolásokra alig volt pénzt, és a folyamatosan távozó legjobbak, úgy mint Balogh Norbert és Bódi Ádám eladásából befolyt összeget sem a keret megerősítésére, sokkal inkább a tartozások rendezésére költötte a klub.

Olvasói sztorik