NB I

Lefejelte ellenfelét, négy meccset kapott az ETO-játékos

Büntetést fizet a DVSC, az Újpest, a DVTK, a ZTE és a Sopron – ülésezett a FEB.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) április 19-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

OTP Bank Liga

Botka Endre (Honvéd) egy, Tamás Márk (Diósgyőr) egy, Geoffrey Castillion (Puskás FC) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a DVSC–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 50 ezer forint, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezetek szidalmazása) és rendzavarásáért (a kerítésen keresztül a vendégszektorba akartak bejutni) 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Kovács Ádám Tibor (Balmazújváros) egy, Melczer Vilmos (Ajka) egy, Tamás László Hunor (Siófok) egy, Szabó Viktor (Budaörs) egy, Szabó Péter (Szeged 2011) egy és Benkő-Bíró Norbert (Szigetszentmiklós) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a ZTE–Sopron mérkőzéssel kapcsolatban a ZTE-t, mint visszaesőt mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírás megsértéséért és szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért, használatáért 50 ezer forint, a Sopront, mint visszaesőt, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért, használatáért és másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

Kenesei Krisztián (III. ker.) egy, Weitner Ádám (ETO Futsal), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a kiállítás után arcon fejelte ellenfelét négy, Leindler Domonkos (SZEOL) egy, Novák Norbert (Salgótarján) egy és Nagy Péter (Kazincbarcika) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik