NB I

NB I:Oenning csatárra vágyik, Kondás pedig a Nagyerdőbe

Ahogy arról beszámoltunk a Vasas 0-0-ás döntetlent játszott hazai pályán a DVSC-vel az élvonal hétközi fordulójának nyitómeccsén. Ezek voltak a mérkőzés utáni nyilatkozatok:


Kondás Elemér a Debrecen vezetőedzője:
– A vártnak megfelelően alakult a találkozó, küzdelmes mérkőzést játszottak a csapatok. Ennek oka a mély talajú pályában keresendő, ezért is adódott kevés helyzet. A Nagyerdeiben sokkal jobban kijön a tudáskülönbség. Az első félidőben a Vasasnak volt két lehetősége, de a hajrában mi dönthettük volna el a mérkőzést emberhátrányban. Ebben a meccsben ennyi volt.

Michael Oenning a Vasas vezetőedzője: Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen egy nagyon jó formában lévő Debrecen volt az ellenfél. Ez be is igazolódott, egy olyan meccset játszottunk, amelyet bármelyik csapat megnyerhetett volna, mivel mindkét félnek megvoltak a helyzetei. Az tény, hogy a hajrában az ellenfélnek volt meccslabdája, de korábban nekünk is voltak lehetőségeink. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, kivéve a helyzetkihasználásunkat, amely továbbra is a gyenge pontunk. Nyolc hete vagyok itt a Vasasnál, úgy érzem, hogy azóta folyamatosan fejlődik az együttes. Általában az az ideális, ha minden csapatrésznek megvannak a vezérei. A védelemben Korcsmár az, aki összefogja a többieket, és folyamatosan jó teljesítményt nyújt. A középpályán Czvitkovics kiesése után Müllerre hárult ez a feladat. Sajnos a támadósorban jelenleg nincs olyan, aki a hátára tudná venni a csapatot. Az viszont pozitívum, hogy a helyzeteink megvannak, azonban ezeket be is kellene rúgnunk. Forrás: www.vasasfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik