NB I

Benczés Miklós a DVTK új sportigazgatója

A személyes okok miatt távozó Árki Gábort váltja a poszton.

Kapcsolódó cikkek

Benczés Miklós lett a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának sportigazgatója – jelentették be csütörtökön, sajtótájékoztatón. A szakember a személyes okokból távozó Árki Gábort követi a poszton. Szabó Tamás ügyvezető úgy fogalmazott: egy ilyen váltás mindig komoly eseményt jelent egy klub életében.

Benczés Miklós új megbízatásáról szólva azt mondta: korábban már dolgozott a csapatnál utánpótlás-, másod- és vezetőedzőként is, de ez most egy egészen más feladat. Úgy vélte, hogy a diósgyőri csapatnál nemcsak a tulajdonosi oldalról nagy az elvárás, hanem a szurkolók részéről is nagy a nyomás. Hozzátette: három és fél év után érkezett vissza a DVTK-hoz, feltérképezte a változásokat, a klub fejlődését. Az, hogy korábban már dolgozott itt, segítheti a feladata ellátásában – vélekedett.

Az új sportigazgató kitért arra is, hogy korábban, február elsején már munkába állt a Diósgyőri Labdarúgó Akadémia igazgatójaként, most pedig a felnőtt csapatnál Egervári Sándor vezetőedző munkáját is kiemelten segíti majd. A két munkát párhuzamosan végzi, a szakmai stáb támogatásával.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!