NB I

Megint fizet az Újpest, a Diósgyőr és a Videoton is

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) február 23-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

OTP Bank Liga

Jagodics Márk (Haladás), mint visszaeső kettő, Leandro (FTC) egy és Laczkó Zsolt (Békéscsaba) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Purguly Árpád edző (Békéscsaba) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől egy soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Nebojsa Vignjevics vezetőedző (Újpest) korábbi két mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB az Újpest–MTK mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 100 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr–Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és az ellenfél szurkolóinak szidalmazása) 100 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC – Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet MLSZ szidalmazása) 100 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Kulcsár Kornél (Kisvárda) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Olvasói sztorik