NB I

Szima nem szeretné, ha beleszólnának a döntéseibe

Erőn felül is finanszírozta a klubot az üzletember, de ha tőkeerős vásárló jönne, ingyen megválna a DVSC-től.

Kapcsolódó cikkek

A mai nap során már beszámoltunk róla, hogy Papp László, Debrecen alpolgármestere új összetételű cégvezetést szeretne a Debrecen élén.

A tavaszi idény előtti sajtóbeszélgetésen Szima Gábor többek között erre a megjegyzésre is reagált, erről a dehir.hu készített beszámolót.

– Lehet engem presszionálni, hogy mennyi pénzt tegyek a DVSC-be, eddig is tettem annyit, amennyit tudtam és akartam – néha erőn felül is -, ezután is fogok. Vagy nem teszek bele, s veszem a kalapom, és finanszírozza más a DVSC-t – mondta Szima Gábor és hozzátette: saját döntése volt, hogy a Debreceni VSC-t beveszi a kaszinós cégekbe, hogy abból támogathassa a klubot, anélkül, hogy 100 millió forint adót bukjanak. Ma már ezt hibának látja, hiszen sokan úgy vélik, ez valamiféle feltétel volt, pedig nem. Szerinte annak, hogy ő kapta a kaszinós koncessziókat, semmi köze ahhoz, hogy ő a Loki első embere. Megismételte: ha jön valaki, aki megsokszorozza a klub költségvetését, annak átadja a tulajdonrészét, egyetlen forintot sem kér érte.

– Azt szeretném, ha béke lenne, és a futballról szóljon végre a debreceni labdarúgás ügye – zárta Szima, aki a jövő héten leül tisztázni a helyzetet Papp László alpolgármesterrel.

Olvasói sztorik