NB I

Bakteriális fertőzés az NB I-es csapatnál, elmarad a tavaszi rajt

A Paks halasztást kért az MTK ellen.

Kapcsolódó cikkek

„Az elmúlt napokban klubunk két munkatársánál bakteriális fertőzést diagnosztizáltak. Az esetleges további megbetegedések kiszűrése érdekében a klub összes dolgozója laborvizsgálaton vett, illetve vesz részt. Ezek eredményei azonban csak a jövő héten érkeznek meg.
Ezért a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, valamint szombati ellenfelünkkel, az MTK Budapesttel egyeztetve, a Paksi FC vezetősége azt a felelősségteljes döntést hozta, hogy a hétvégi bajnoki mérkőzés halasztását kéri egy későbbi időpontra” – olvasható a paksiak honlapján.

Később hivatalossá is vált, hogy elmarad a két klub tavasznyitó meccse, amelyre egyébként szombaton 15.30-tól került volna sor.

Az MTK Budapest a honlapjánjelezte: természetesen együttműködnek Csertői Aurél együttesével, elfogadják a halasztás tényét, amelyhez a Magyar Labdarúgó Szövetség már hozzá is járult. A klubok vezetői egyeztetnek, hogy a feszített menetrend mellett mikor tudják lejátszani az elmaradó találkozót. A mérkőzésre megváltott belépőjegyek, a későbbi időpontban megrendezésre kerülő találkozóra érvényesek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik