NB I

A Sahtar Donyeckből igazolt középpályást a Puskás Akadémia

Vjacseszlav Csurko 58 ukrán első osztályú mérkőzésen kilenc gólt szerzett.

Kapcsolódó cikkek

A kilencszeres ukrán bajnok Sahtar Donyeckből erősített az NB I-es Puskás Akadémia: Vjacseszlav Csurko a továbbiakban a felcsútiakat erősíti. A korábbi korosztályos válogatott középpályás szerda délután a megegyezést és a szükséges orvosi vizsgálatokat követően aláírásával hitelesítette a szezon végéig szóló kölcsönszerződést – írja a klubhonlap. A 22 éves ungvári születésű labdarúgó eddig három különböző klub színeiben 58 ukrán első osztályú mérkőzésen lépett pályára, kilenc gólt szerzett.

– Bízunk abban, hogy a Sahtar Donyeckben nevelkedő magyar származású Vjacseszlav Csurko erősíteni fogja a magyar labdarúgást is –fogalmazott Takács Mihály főigazgató a megegyezést követően.

– Barátságos fogadtatásban részesültem a társak részéről, csodálatos infrastruktúrát, igazi futballatmoszférát teremtettek itt Felcsúton a csapat köré. Két napja érkeztem, először külön munkát végeztem, de túl vagyok már egy közös edzésen is a csapattal. Nagyon pozitív az első benyomásom, jó érzéseim vannak az előttünk álló félévvel kapcsolatban. A legjobb tudásom szerint segíteni szeretném a klubot a céljai elérésében. Remélem, mindeközben én is jobb és még sokoldalúbb játékossá válhatok – nyilatkozott Vjacseszlav Csurko az aláírást követően a puskasakademia.hu-nak.

Olvasói sztorik