NB I

Túl nagy falat volt a Suwon Bluewings a Puskás Akadémiának

Egy góllal maradt alul a felcsúti csapat.

Kapcsolódó cikkek

Újabb felkészülési mérkőzést vívott a Puskás Akadémia a spanyolországi edzőtáborban. Ezúttal a dél-koreai bajnokság ezüstérmese, a Suwon Bluewings volt az ellenfél, az ázsiai rivális pedig Hyunsoo 37. perces góljával győzött. A Suwon korábban a Videoton FC ellen is győzött, akkor 3-1-re.

– Minden szempontból egy nagyon komoly csapat ellen játszottunk ma. Fantasztikusan képzett, dinamikus, gyors és erős játékosok alkotják a koreai együttes keretét. A fiúk bebizonyították, hogy képesek egy ilyen erős gárda ellen is helytállni, igazán jó arcát mutatta meg ma a társaság. Elsősorban védekezés szempontjából álltuk a sarat, végig nagyon fegyelmezettek voltunk. Támadásban is voltak biztató jelek, ám ma nem sikerült a helyzeteinket gólra váltani. Összességében rendben voltunk a mai napon – mondta a klub honlapjának Robert Jarni vezetőedző.

A Puskás így állt fel: Pajovic (Tóth B., 46.)- Pauljevic, Fiola (Tar, 78.), Lipcsei, Forró (Dinjar, 62.) – Márkvárt, Nagy Zs. – Mészáros K., Sallai (Polonkai, 62.), Pekár (Zsótér, 62.) – Lencse (Castillion, 62.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik