NB I

Nincs erősebb magyar csapat a Steaua Bucurestinél

Az újpesti Kabát Péter a román klub elleni felkészülési mérkőzés után nyilatkozott a Rangadónak.

Kapcsolódó cikkek

Kedd este 2-0-ra kikapott a román élvonalban negyedik helyezett Steaua Bucuresti csapatától az OTP Bank Ligában második Újpest a törökországi Belekben. A lila-fehérek az eredmény ellenére egyenrangú ellenfelei voltak a remek focit játszó románoknak, a második félidő alapján a döntetlen reálisabb lett volna. Az összecsapás után az újpestiek csapatkapitánya, Kabát Péter a helyszínen nyilatkozott a Rangadó.hu-nak.

– Nagyon erős csapat ellen játszottunk, belülről érezhető volt. Nagyon gyorsan passzoltak, labdabiztosak voltak, ennek ellenére nekünk is voltak helyzeteink, főleg a második félidőben rúghattunk volna gólokat. Nem volt szerencsénk, de azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó erőpróba volt. Az ilyen meccsekért érdemes ide utazni, hiszen otthon ilyen ellenféllel nem tudunk játszani. Ilyen erős csapat nem nagyon van az NB I-ben, úgyhogy ez nagyon segíti a felkészülésünket. Remélem, hogy mindenki egészséges marad és tudjuk folytatni az elkezdett munkát – értékelt Kabát Péter

– Hosszú ideig bajlódott a térdével, de most már láthatóan maga mögött hagyta a sérülését…

– Lekopogom, hogy szerencsére most már teljesen rendben vagyok. Minden nap erősítenem kell, és külön edzenem vele, nem szabad leállnom. Végigcsináltam az alapozást, tehát fizikálisan jól érzem magam. Ez nagyon motivál, és az edzéseken, meccseken mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy visszanyerjem a régi formámat.

– Mit szól ahhoz, hogy a második helyről várják a tavaszi folytatást?

– Nagyon jól zártuk az őszi bajnokságot, és ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk. Kemény sorozat vár ránk, de mindent elkövetünk, hogy a dobogón végezzünk és megnyerjük a kupát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik