NB I

Újra megműtötték a Fradi védőjét

Tovább kell várni Batik Bence visszatérésére.

Kapcsolódó cikkek

Batik Bence az utóbbi napokban sokat szerepel a hírekben, ám nem teljesítménye, hanem magánélete miatt. A 22 éves védő Dukai Reginával, a közismert modellel alkot egy párt, erről ír most a bulvársajtó.

Batik játékáról azért nincsenek hírek, meg hosszabb ideje sérült. A Videoton elleni kupadöntőben még gólt lőtt, majd júniusban a Facebookon írt arról, hogy gond van a térdével. Azóta nem tudott játszani, pedig a Ferencvárosnál többször is szükség lett volna egy megbízható középhátvédre, márpedig Batik a tavalyi szezon végén jól teljesített ezen a poszton.

Legutóbb azt írtuk róla, hogy Batik játékára még jó ideig nem számíthat a Fradi – erről Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója beszélt decemberben a Digi Sporton. Ez azért érdekes, mert egy júniusi sérülés után már a visszatérésről kellene beszélni, nem pedig a további kihagyásról.

Aztán a bulvárcunamiban két érdemleges információt is találtunk az utóbbi napokban. Dukai Regina azt írta közösségi oldalán, hogy „egyszerűen csak szeretnénk nyugalomban Bence gyógyulására koncentrálni, hiszen a legfontosabb most az, hogy egészségesen újra a Fradi csapatát tudja erősíteni”, majd pedig arról számoltak be, hogy Batik korábbi barátnője „alig két hete még három napot Bencével töltött a kórházban a fiú műtétje után”. Ebből persze az a lényeg, hogy újabb műtéten kellett átesnie.

Bár a Ferencvárosnál az utóbbi időben nem adtak hírt a védő állapotáról, úgy tűnik, egy ideig még nem számíthatnak rá.

Olvasói sztorik