Hírek

Fradi-focistát szeret Dukai Regina

A Bors cikke szerint Batik Bence a szerencsés.

Kapcsolódó cikkek

Ismét focistát szeret Dukai Regina – értesült a Bors. A modell-énekesnő egy fiatal Fradi-játékosra, Batik Bencére vetette ki a hálóját, akivel hónapok óta együtt vannak.

Hat évvel ezelőtt Feczesin Róberttel szerettek egymásba, kapcsolatuk 2014 második felében ért véget. Azóta csak pletykák keringtek arról, Dukai Reginának kik csaphatják a szelet. Nos, a találgatásoknak vége, a modell-énekesnő szíve hosszú hónapok óta egy focistáért dobog.

– Azt nem tudjuk, hol és hogyan ismerte meg Bencét, de tény, régóta szemet vetett rá. Bence még együtt volt a korábbi barátnőjével (Hamar István, volt válogatott labdarúgó lányával – a szerk.), amikor a modell már szimpatizálhatott a sráccal. Miután szakítottak, szabad lett a pálya, és úgy tűnik, egymásra is találtak – mondta a Borsnak egy, a párt jól ismerős forrása.

– Bence egyébként súlyos sérülése után otthonában lábadozik, abban a lakóparkban, ahol több Fradi-játékos is él. Regina ott már nem csak nála mindennapos vendég, hanem a többi „focistafeleséggel” is nagyon jó kapcsolatot ápol. Egyikőjük nemrég meg is jegyezte nyilvánosan, lassan ő is ad Reginek kulcsot a lakásához. Ezek szerint a Bencééhez már van. Mindenesetre tény, a kórházi vizsgálatokra, kontrollokra is segít neki eljutni, gondoskodó, szerető párja a fiúnak – tette hozzá.

Tény, a fiú alig huszonkét éves, Regina pedig egy kerek tízessel jár előrébb, de a jelek szerint ez a szerelmükben nem lehet akadály. A modell már pontosan tudja, milyen nehézségekkel és szépségekkel jár „futballistafeleségnek” lenni, a helyzete pedig most annyival könnyebb, hogy párja nem egy távoli országban, hanem itthon, a fővárosban rúgja a bőrt.

Batik Bencét telefonon érték el, részletesen elmesélték neki, kivel és mivel kapcsolatban keresnék, ő pedig türelmesen meghallgatta az újságírót. Majd röviden reagált:

– Én nem szeretnék beszélni, sem erről, sem másról. Van ettől nagyobb bajom is most – mondta, feltehetően a sérülésére utalva.

A középpályás még tavaly nyáron sérült meg, az őszi szezonban nem is lépett pályára. A Nemzeti Sport egyik cikke akkor így kommentálta a szomorú hírt: „a női szurkolók legnagyobb bánatára”.

Nos, a jelek szerint a Fradi-drukker lányok most sem lesznek túl boldogok. Dukai Reginát pedig hiába keresték, nem vette fel a telefonját.

Olvasói sztorik