NB I

Huszics és Grumics csak a DVTK-tartalékokkal edz

Kapcsolódó cikkek

Elek Ákos befutott, de a Diósgyőri VTK keretében van olyan játékos, aki ezzel ellentétes utat járhat be. Régi szóhasználattal élve, „szabadlistára” tette két légiósát még a törökországi edzőtáborba indulás előtt a piros-fehér klub – számolt be a Borsod Online.

A szerb támadó, Miroszlav Grumics és a bosnyák védő, Szenad Huszics ezekben a napokban az NB III-as rajtra készülő DVTK tartalékcsapatával készül. És hogy van-e a két játékos klubváltására esély, hogy tényleg fél lábbal a bosnyák Sloboda Tuzlánál van-e Huszics, erről kérdezték Árki Gábort.

– Lehet, hogy a Tuzlánál szívesen látnák a védőt, de fizetni nem nagyon szeretnének, márpedig jelen állás szerint az a klubunk álláspontja, hogy transzferdíj nélkül egyiküket sem engedjük el – mondta a sportigazgató az Észak-Magyarországnak.

Árki Gábor arra a kérdésre, hogy esetleges új játékos szerződtetése összefügg-e azzal, hogy távozik-e a két légiós egyike, másika, vagy mind a kettő, nemmel felelt, majd amikor arról érdeklődtek, hogy milyen posztra keresnek labdarúgót, azt felelte, hogy szélre.

Olvasói sztorik