NB I

Őket adná Kleinheislerért cserébe a Fradi

Otigba jön, Holman és Nalepa mehet.

Kapcsolódó cikkek

Több sportlap, köztük a Rangadó.hu is megírta az elmúlt hónapokban, hogy a bajnoki címvédő Videotontól biztosan távozó Kleinheisler László iránt élénken érdeklődik a Ferencváros.

A magyar válogatottban a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzésén bemutatkozó, és rögtön győztes gólt szerző fiatal játékos a jövő héten három napig készül a Törökországban edzőtáborozó német Werder Bremen együttesével, tehát komoly esély van a külföldre igazolására, az FTC mégis kitartónak tűnik.

Honlapunk ugyanis megtudta, hogy a bajnoki tabellát komoly előnnyel vezető Ferencváros vezetői nem csak pénzt, hanem játékosokat is kínálnak a székesfehérváriaknak Kleinheisler Lászlóért cserébe. Egyelőre két név szivárgott ki: Holman Dávid és/vagy Michal Nalepa távozhatna a fiatal támadó középpályás érkezése esetén.

Egy ideje közismert, hogy a lengyel bajnok Lech Poznan együttesének kölcsönadott, majd egy év után visszatérő magyar játékosra nem tart igényt az FTC, az viszont mindenképpen meglepő, hogy a 23 éves lengyel védőt elengednék, hiszen a mostani szezonban 18 bajnoki meccsen kezdőként számítottak rá…

Igen ám, de mivel – értesülésünk szerint – immár biztosra vehető Otigba Kenneth érkezése, a Fradinál úgy vélekednek, hogy úgyis ő játszik majd azon a poszton, a légiós csak a kispadot koptatná, ha maradna…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik