NB I

Garancsi megtörte a csendet: ezért nem játszik Kleinheisler

"A saját csapatával kapcsolatban mindenki úgy dönt, ahogy akar" - jelentette ki a Vidi tulajdonosa.

Kapcsolódó cikkek

Először szólalt meg a Kleinheisler-ügyben a Videoton tulajdonosa, Garancsi István. Az üzletember a Trend FM vendége volt, az adásban került szóba a csapatból gyakorlatilag kizárt, az NB III-as kerethez küldött, de ott sem játszatott középpályás, aki közben a magyar válogatott Eb-kijutásának egyik hőse lett.

Garancsi szerint semmi különös nem történt, noha tisztában van vele, sokan kritizálják a döntések miatt. A történetet így elevenítette fel: „Kleinheisler Lászlónak megvolt rá a lehetősége, hogy bejátssza magát a Videotonba. Ő úgy döntött, hogy nem hosszabbít, az edzőnek pedig döntenie kell: olyan játékost tesz be a csapatba, akiről tudja, hogy menni akar és nem számolhat vele hosszú távon, vagy olyat, aki a jövő szempontjából is értékes. Laci megtehette volna a nyáron, hogy elmegy, de nem történt így. Ez az ő döntése volt.”

Garancsi a Kleinheisler mellőzése miatt őt és a klubot ért bírálatokra így reagált: “Nap mint nap kapom a kritikákat az MLSZ elnökségében is, miért nem játszik nálunk. Utólag könnyű ezt felhozni, de erre csak azt tudom mondani, tessék venni egy focicsapatot, megteremteni az anyagi lehetőségeket, és akkor mindenki úgy dönt, ahogy jónak látja.”

Mint ismert a középpályás klubváltására komoly esély van a téli szünetben, mai hírek szerint a Bundesligában szereplő Werder Bremennél is folytathatja a játékos.

Olvasói sztorik