NB I

Valenciába megy a Videoton

A bajnoki címvédő négy edzőmeccset játszik Spanyolországban, egyelőre még nem ismert, milyen ellenfelek ellen.

Kapcsolódó cikkek

Ahogy már a Rangadó.hu is beszámolt róla, az NB I-es csapatok jó része idén is Belekben edzőtáborozik a télen, ám vannak együttesek, amelyek Törökország helyett Spanyolország felé veszik az irányt. Közéjük tartozik a címvédő Videoton is.

A fehérvári klubnál hagyomány, hogy a spanyol lehetőséget választják a télen, az elmúlt években többször is két ciklusban utaztak a mediterrán országba, ahol rangos klubokkal (például a Paris Saint-Germainnel vagy a Dinamo Kijevvel) is megmérkőztek. Idén a rövidebb felkészülési időszak miatt csak egy ciklust tölt Spanyolországban a Vidi, mégpedig Valenciában. A piros-kékek január 13-án utaznak és tíz napot töltenek kint.

A programban négy edzőmérkőzés szerepel, mint Gressó Gergely sajtófőnöktől megtudtuk, külföldi csapatok ellen. A konkrét ellenfeleket még nem tudni, mert az edzőtábor menetrendje szervezés alatt van. A hazatérés után január 30-án a Debrecennel játszik két edzőmeccset a Vidi, illetve szeretnének még egy hazai csapat elleni mérkőzést is. Több nem fér bele a programba, mert február elején már a Ferencváros elleni Magyar Kupa-meccs következik Horváth Ferenc csapata számára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik