NB I

Messze a Fradit nézik a legtöbben

Tíz élvonalbeli klubot is maga mögé utasít Veszprém kézilabdacsapata a nézőszám adatok szerint.

Kapcsolódó cikkek

A sportstatisztika.blog.hu portál most is közzétette az őszi nézőszámokat összesítő adatsorát. A magyar klubcsapatok közül a férfi labdarúgó NB I és NB II, a kézilabda női és férfi NB I, a férfi kosárlabda A-csoport, illetve a jégkorong MOL és EBEL sorozatának nézőszámait, valamint a vízilabda élvonal mutatóit vették sorba.

A november 30-ig bezáruló időszak adataiból kiderül, a Ferencvárosra voltak a legtöbben kíváncsiak élőben (7662 néző/meccs), míg a második helyre a Debreceni VSC fért fel – a hajdúsági labdarúgókat átlag 4632 néző buzdította a helyszínen. A focicsapatok közül a Diósgyőri VTK (4062), a Szombathelyi Haladás (3602), illetve az Újpest FC (3540) következik a sorban, megelőzi őket azonban az MVM Veszprém kézilabdacsapata, mely 4541-es átlagot produkált a nyolc meccsén.

A fenti együtteseket a Fehérvár AV19 hokisai követik (3134), majd a Győri Audi ETO KC női kézisei (2687), míg a legjobb tíz közé még a Videoton (2499) és a Vasas FC (2388) fért be.

A legjobb NB II-es együttes a Zalaegerszegi TE lett: a jó őszi hajrát produkáló együttesre átlag 2317 néző volt kíváncsi, ami a 11. helyre elég az összesítésben.

A teljes lista itt érhető el.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik