Kétszer edzőtáborozik télen a Haladás

Kedd délután hagyományos, év végi taggyűlést tartott az NB I hatodik helyén álló Szombathelyi Swietelsky-Haladás tulajdonosi köre. A zöld-fehérek január 4-én kezdik a felkészülést a tavaszi szezonra, a tervek szerint kétszer is külföldön készülnek – írja a klub hivatalos honlapja. – Mészöly Géza vezetőedző beszámolt az őszi szezonról, értékelését elfogadták a tulajdonosok – mondta Tóth Miklós, a vasiak ügyvezető igazgatója. – A csapat január negyedikén kezdi a felkészülést, a tervek szerint az első héten még a Rohonci úton edz az együttes, majd tizenegyedikétől hatnapos horvátországi edzőtáborba utazik. A pontos hely még nem ismert, de vélhetően az Isztriai-félszigeten készül a csapat és jelen állás szerint nem játszik edzőmeccset – ám ez még változhat. – A hazaérkezés után valószínűleg már az Illés Béla Football Akadémián tréningezik a keret, majd huszonharmadikán tíznapos dél-olaszországi vagy törökországi edzőtáborba utazik – folytatta Tóth Miklós. – Bármelyik ország is lesz a befutó, ott már edzőmeccseket is vív a gárda. Ami a játékoskeretet illeti, legfontosabb, hogy egyben tartsuk a jelenlegi csapatot, egyelőre nincs érdeklődés játékosaink iránt. Egy labdarúgót igazolnánk. Azt, hogy milyen posztra, és, hogy magyart vagy külföldit, nem szeretném elárulni.

Kapcsolódó cikkek

Kedd délután hagyományos, év végi taggyűlést tartott az NB I hatodik helyén álló Szombathelyi Swietelsky-Haladás tulajdonosi köre. A zöld-fehérek január 4-én kezdik a felkészülést a tavaszi szezonra, a tervek szerint kétszer is külföldön készülnek – írja a klub hivatalos honlapja.

– Mészöly Géza vezetőedző beszámolt az őszi szezonról, értékelését elfogadták a tulajdonosok – mondta Tóth Miklós, a vasiak ügyvezető igazgatója. – A csapat január negyedikén kezdi a felkészülést, a tervek szerint az első héten még a Rohonci úton edz az együttes, majd tizenegyedikétől hatnapos horvátországi edzőtáborba utazik. A pontos hely még nem ismert, de vélhetően az Isztriai-félszigeten készül a csapat és jelen állás szerint nem játszik edzőmeccset – ám ez még változhat.

– A hazaérkezés után valószínűleg már az Illés Béla Football Akadémián tréningezik a keret, majd huszonharmadikán tíznapos dél-olaszországi vagy törökországi edzőtáborba utazik – folytatta Tóth Miklós. – Bármelyik ország is lesz a befutó, ott már edzőmeccseket is vív a gárda. Ami a játékoskeretet illeti, legfontosabb, hogy egyben tartsuk a jelenlegi csapatot, egyelőre nincs érdeklődés játékosaink iránt. Egy labdarúgót igazolnánk. Azt, hogy milyen posztra, és, hogy magyart vagy külföldit, nem szeretném elárulni.