NB I

Fradi–Újpest: Pintér és Hajnal szereplése is kérdéses

Radó András és Gera Zoltán sincs százszázalékos állapotban.

Kapcsolódó cikkek

Pintér Ádám és Hajnal Tamás szereplése kérdéses az OTP Bank Liga szombati rangadóján, a Ferencváros–Újpest mérkőzésen.

Ezt Ralf Zumdick, az FTC pályaedzője mondta el a zöld-fehérek szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyen Thomas Doll vezetőedző más elfoglaltsága miatt nem vett részt.

A tréner hozzátette: Radó András sincs százszázalékos állapotban, és bár Gera Zoltán kicsit érzi a jobb térdét, azért utóbbi várhatóan ott lesz a pályán a Groupama Arénában, szombaton 19.30 órakor kezdődő találkozón.

Gera azt mondta, a megszokottnál egy kicsit jobban készültek a hétvégi meccsre, hiszen az Újpest mégiscsak az Újpest…

„Szombaton szeretnénk bizonyítani, hogy mi vagyunk a legjobbak és egyúttal örömet okozni a szurkolóknak” – tette hozzá a zöld-fehérek válogatott játékosa.

Az Újpest FC honlapja szerint a Fradi ezer jegyet bocsátott a vendégszurkolók rendelkezésére, egységesen 2500 forintos áron. Amennyiben a belépők elfogynak, a Ferencváros garantálta, hogy további jegyeket biztosítanak az újpestieknek.

A lila-fehérek szurkolóinak szombaton 16.30 és 17.30 között kell megjelenniük a Szusza Ferenc Stadion 1-es kapujánál, itt az Újpest FC biztonsága szolgálata végzi el a jegyellenőrzést és a beléptetést, majd szervezetten, buszokkal szállítják őket a Groupama Arénába. A buszokra csak azok szállhatnak fel, akik felmutatják érvényes belépőjüket, igazolják személyazonosságukat, nincsenek alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, és nem tartanak maguknál olyan tárgyat, amellyel gyűlöletre uszítanak, illetve amelynek birtoklását és a sportrendezvényre való bevitelét jogszabály, vagy a mérkőzésszervező megtiltotta. Az ilyen tárgyakat már a Szusza-stadionnál elveszik a drukkerektől.

A szurkolói weboldalak szerint csütörtök délutánig összesen több mint 13 ezren váltották meg belépőjüket a mérkőzésre.

A hétvégi lesz a második Fradi–Újpest bajnoki a Groupama Arénában, az elsőt áprilisban 2-0-ra a zöld-fehérek nyerték.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!