NB I

Fradi-nevelésű kapust tesztel a DVSC

Kapcsolódó cikkek

Bár a Debreceni VSC-TEVA keretében öt kapus is megtalálható Bozidar Radosevics, Verpecz István, Nenad Novakovics, Balogh János és Slakta Balázs személyében, a Loki edzéseit ezekben a napokban egy fiatal hálóőr, a húszéves Gelei Vince is látogatja – számolt be a Hajdú Online.

Mint ismert, Balogh János gerincsérvműtét után lábadozik, ezért ő még nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, Novakovicsnál pedig tavasszal érproblémát fedeztek fel, meg is műtötték a sérült lábát, a rehabilitációja neki is hosszabb időt vesz majd igénybe.

Szintén rossz szájízzel gondolhat vissza az idei őszi szezonra Verpecz, akinek leszakadt egy porc korábban a térdében, ő sem kerülhette el a műtétet és a több hetes kihagyást, mostanra azonban már egészséges, egyelőre a kispadon kapott helyet a legutóbbi bajnoki mérkőzéseken.

Mivel Slaktával eddig komolyan nem számoltak az első csapatnál, a nyáron az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdőtől leigazolt horvát Bozidar Radosevics lépett elő első számú kapuvédővé a DVSC-ben. Ő, úgy tűnik, bejátszotta magát az együttesbe, általában megbízható teljesítményt nyújt a bajnokságban és a Magyar Kupában is.

Gelei az NB III-as BKV Előrében véd, korábban megfordult a Ferencváros utánpótlás csapatában és a Diósgyőri VTK-ban is. A lap információi szerint Geleit beajánlották a Lokihoz, ezért pár napig a hajdúságiakkal készül, és a trénerek felmérik, mire képes.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik