NB I

Balogh Norbert Dzsudzsák útján? Irány a PSV?

A DVSC csatára egyelőre cáfolja a hollandiai lehetőséget, és a Werder Bremen szándékáról is csak a sajtóban hallott.

Balogh Norbert kapós lett. A DVSC fiatal csatárát korábban hírbe hozták már a német Werder Bremennel, az ugyancsak germán RB Leipziggel, az olasz Palermóval, sőt sokan tudni vélik, hogy Balogh biztosan Hollandiába, a PSV Eindhovenbe igazol.
– Nagyjából ugyanannyit tudok erről, mint amennyit az újságok olykor megírnak, sem a PSV-ről, sem más esetleges kérő konkrét szándékáról nem értesültem. Amíg nincs lefektetett szerződésajánlat, addig nem az én dolgom foglalkozni ezzel. Nekem minél jobban kell futballoznom, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elegendő és mit hoz a jövő – szögezte le a futballista a haon.hu-nak , akit Bernd Storck szövetségi kapitány meghívott a jövő heti összetartásra.

Anno a német tréner, bár alapembernek számított korábban, nem vitte ki az U20-as világbajnokságra a hajdúsági kedvencet, most azonban felfigyelt teljesítményére.
– Meglepődtem, mert nem igazán hittem benne, hogy be fog még hívni a kapitány. Örülök a lehetőségnek, úgy vélem, tiszta lappal kezdek, teszem a dolgomat és csak az edzésekkel törődöm. Az biztos, ahogy mindenkinek, úgy nekem is óriási motivációt jelent a lehetséges jövő nyári Európa-bajnoki szereplés.

Olvasói sztorik