NB I

Bekő szerint megmagyarázhatatlan gólt kapott a Diósgyőr

Edzői nyilatkozatok a 17. fordulóból.

Kapcsolódó cikkek

Vasas FC – Puskás Akadémia FC 2-4

Robert Jarni, Puskás Akadémia: – Csakúgy, mint a hazaiaknak, nekünk is különösen fontos volt a mai mérkőzés. Nagy alázattal és extra koncentrációval készültünk az összecsapásra. Egy rövid időszak kivételével végig sikerült megvalósítanunk az elsőre eltervezetteket. Kontrolláltunk, kézben tartottuk a mérkőzést. Örülök neki, hogy a fiúk jól reagáltak arra, hogy hátrányba kerültünk, de még nagyobb boldogságra ad okot, hogy végre jó arányban váltottuk gólra a helyzeteinket. (puskasakademia.hu)


Budapest Honvéd – Békéscsabai Előre 3-2

Marco Rossi, Budapest Honvéd: — A jól játszó Békéscsaba ellen csak a hosszabbításban tudtuk megszerezni a győzelmet. Csapatom végig nagy elszántsággal küzdött. (beol.hu)

Zoran Szpisljak, Békéscsaba: — Nem érdemeltünk vereséget. Az első félidőben irányítottuk a játékot, több helyzetet dolgoztunk ki, amiből 2—1-es vezetést szereztünk. Szünet után a Honvéd egy kipattanó labdából egyenlített. Nekünk két nagy helyzetünk volt, de azok kimaradtak. (beol.hu)


Szombathelyi Haladás – Újpest FC 0-3

Mészöly Géza, Haladás: Jól kezdtük a meccset, talán 2–0-ra is vezethettünk volna néhány perc elteltével, ám ezt követően könyörtelenül kihasználta hibáinkat az Újpest. Ezek után az történt a pályán, amit ők akartak. Nem tudtunk egységesek lenni. Bosszantó, hogy a meccs legeleje így alakult, ráadásul ezek után többen is hibáztak. Gratulálok az Újpestnek. Heris ma átlagon felüli teljesítményt nyújtott, de többen is kiemelkedtek a vendégeknél. A gólok felőröltek bennünket. (haladasfc.nyugat.hu)

Nebojsa Vignevics, Újpest: Nagyon boldog vagyok, gratulálok a csapatomnak mindenek előtt. Nagy győzelmet arattunk. Kontroll alatt tartottuk az egész mérkőzést. Nemcsak azért örülök, mert 3–0-ra nyertünk, hanem azért is, mert úgy érzem, a Haladást hazai környezetben győzhettük le. Nagyon fontos ez a győzelem, mindkét félidőben domináltunk. Nem hagytunk üres területet a Haladás csatárainak. Az elmúlt hetekben összeálltunk, ez a titka annak, hogy sorozatban negyedszer is nyerni tudtunk. (haladasfc.nyugat.hu)


Diósgyőri VTK – Paksi FC 1-1

Bekő Balázs, Diósgyőri VTK: – Lassan bele fogok betegedni ezekbe a mérkőzésekbe. Órási fölényben játszottunk az egész meccsen, rengeteg helyzetünk volt, szinte az üres kapus helyzetet is ki tudtuk hagyni. Olyan gólt kaptunk, ami megmagyarázhatatlan, és ezzel nehéz helyzetbe sodortuk magunkat, a kiállítással pedig még nehezebbe. De talán a történések mutatják, hogy van bennünk kitartás, dac, de mivel csak egy lehetőséget tudtunk értékesíteni, így meg kellett elégedni az egy ponttal, annak ellenére, hogy hármat szerettünk volna a meccs előtt. (boon.hu)

Csertői Aurél, Paksi FC: – A kívülállóknak biztos jó meccs volt, rengeteg helyzet akadt, itt is, ott is. Mi nem játszottunk jól, nagy hibaszázalékkal futballoztunk. Örülhettünk a döntetlennek a végén, de összességében igazságosnak tartom az eredményt. A mi játékunk nem nagyon tetszett, emberelőnyben nem azt tettük, amit kellett volna. (boon.hu)​


Videoton FC – MTK 1-0

Horváth Ferenc, Videoton FC: Olyan meccs volt a mai, mint egy jó zöldségleves, minden volt benne: tizenegyes, kiállítás, helyzetek mindkét oldalon. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, még akkor is, ha a végén büntetőt hibáztak a vendégek. Az első félidőben kicsit visszahúzódtunk, engedtük az MTK-t, ez teljesen tudatos volt. Mindent betartottak a játékosok, amit kértem tőlük, talán egy kicsivel több agresszívitást vártam volna, de összességében elégedett vagyok. Az első félidőben is voltak lehetőségeink, de kicsit türelem játék volt a mai. Néha hazárdírozni kell a fociban, hogy sikert érjünk el. Benne volt a rizikó, hogy gólt szerez az MTK az első 45 percben, de abban is benne lett volna, ha letámadjuk őket, hiszen a Fradi ellen, múlt héten láthattuk, hogy nagyon jól védekezik a kék-fehér csapat. Jól szállt be a meccsbe Géresi, ami külön öröm. Vannak tehetséges játékosaink, ő is közéjük tartozik, nem okozott csalódást, ahogy eddig egyik fiatalunk sem. (vidi.hu)

László Csaba, MTK: Elveszítettünk egy olyan meccset, amit az első félidőben meg is nyerhettünk volna. Nem szeretnék a játékvezetővel foglalkozni, csak magunkat hibáztathatjuk, jobban kellett volna kihasználni a helyzeteket. Játékban nem volt gond, a piros lap után is visszajöttünk a meccsbe, de kihagytuk a tizenegyest. A kiállításig nem éreztem átütő erőt a Vidiben, utána azonban magasabb fokozatra kapcsoltak és végül nyertek. A vereség ellenére meg kell dícsérnem a csapatot, egy pontot mindenképp megérdemeltünk volna. (vidi.hu)


Ferencvárosi TC – Derbeceni VSC 3-0

Thomas Doll, FTC: Intenzív mérkőzés volt, két nagyon jó csapat találkozott ma. Az eredménytől függetlenül a mérkőzésnek sok olyan szakasza volt, amikor szoros volt a találkozó. Nagyon jó munkát végeztek a fiúk ma. Az első félidőben is sok helyzetet kidolgoztunk, csak az utolsó passzok nem sikerültek. Keményen dolgoztunk, professzionálisan előkészítettük a mérkőzést. A csapat visszatért a siker útjára. A mérkőzésen az egyik fő feladatunk az volt, hogy a Debrecen három magas támadóját távol tartsuk a kaputól.

Kondás Elemér, DVSC: – Sokáig működött, amit elterveztünk, kontrákból próbáltunk veszélyeztetni. Aztán volt egy figyelmetlenség, Ramirez be tudott menni a tizenhatoson belülre, és gólt lőtt. A tizenegyes után eldőlt a mérkőzés. Két gyors csatárt állítottunk előre annak érdekében, hogy a megszerzett labdákból gólt tudjanak lőni. A mérkőzés legnagyobb helyzete a Baloghé volt az első félidőben, de lövés helyett Sidibének passzolt, ott lőnie kellett volna a fiatal csatárnak.

Olvasói sztorik