NB I

Máté Péter szervezete kimerült

Több debreceni kulcsember kihagyja a Ferencváros elleni rangadót.

Kapcsolódó cikkek

A DVSC-TEVA rehabilitációs edzője, Dankó Mihály a klub honlapján beszámolt a sérültek állapotáról.

Zsidai László felépült sérüléséből, ezen a héten már a csapattal edz, de még kérdéses, hogy játszhat-e szombaton, az FTC otthonában. Varga József biztosan nem lesz ott, ugyanis a héten még a rehabilitációs edzővel készül, és csak a jövő héten elején csatlakozik a többiekhez.

Máté Péter ebben az évben már nem léphet pályára. A tapasztalt védő az egyik edzés után gyengeségre panaszkodott, az orvosok első körben vírusos influenzára gondoltak, de a sorozatos vizsgálatok kiderítették, hogy kimerült a szervezete. Egyhetes pihenőt ajánlottak infúziókúrával egybekötve. Az edzéseket a jövő héten kezdi újra, ebben az évben már nem játszhat, jövőre azonban elkezdi a felkészülést a csapattal. Addig egyéni program alapján edz.

Nenad Novakovics kontroll CT-n járt, aminek értékelésére még várni kell. A másik kapus, a gerincműtéten átesett Balogh János hétfőn kötözésen volt, mert elfertőződött a sebe. Két hét múlva lesz a kontroll, addig csak könnyített tornát végezhet otthon.

Kulcsár Tamás alkarját megműtötték, nem kell gipszet hordania, és szerdától már elkezdheti az edzést a rehabilitációs edzővel, de a teljes felépülése négy hetet is igénybe vehet, így már biztos, hogy ebben az évben őt sem láthatjuk a pályán.

Olvasói sztorik