NB I

DVSC–DVTK: rangadóhoz méltatlan események

Fennakadások voltak a hétvégi bajnokin.

Kapcsolódó cikkek

Mint arról a Rangadó.hu is beszámolt, a Debrecen ismét legyőzte a DVTK-t az NB I-es labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.

Mivel a két csapat csatája tradícionálisan rangadónak számít, a miskolci szurkolók természetesen szép számmal érkeztek a debreceni stadionba buzdítani kedvenceiket. Csakhogy sokan nem jutottak be…

A dvtk.eu közleménye változtatás nélkül:
A szombati DVSC-TEVA – DVTK mérkőzésen sajnálatos események történtek a helyszíni jegyértékesítés során. Több tucat DVTK szurkoló nem tudott időben bejutni a mérkőzésre, hogy élőben biztassa a lelátóról szeretett csapatát.
Klubunk munkatársai amint észlelték a problémát, azonnal intézkedtek, és kérték a rendező sportszervezetet, hogy nyissanak új pénztárakat. Kérésünknek a hazaiak eleget tettek, és bár még ekkor is sokan a Nagyerdei Stadionon kívül voltak, jelentősen felgyorsult a jegyértékesítés.
Mint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK szurkolóit minden esetben elkísérik a saját biztonsági kollégáink is. Többek között az ő közreműködésüknek is volt köszönhető a beléptetés felgyorsítása.
Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a mérkőzés előtt a DVTK-nak nem volt lehetősége belépőket értékesíteni, hiszen a Nagyerdei Stadion rendszere nem kompatibilis a DVTK által is használt jegyértékesítési rendszerrel. Ezért is hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a Nagyerdei Stadion weboldalán elővételben is lehet belépőjegyet vásárolni.
Előzetesen a Nagyerdei Stadion munkatársaitól azt az információt kaptuk, hogy szükség esetén kezelni tudják a várhatóan nagy számban érkező vendégszurkolók helyszínen való belépőjegyhez jutását, utólag azonban kijelenthetjük, hogy ez láthatóan nem sikerült. Mivel a DVTK és a DVSC tavasszal is Debrecenben találkozik egymással, ezért hivatalos formában is kérjük a szervezőket, hogy kellő számú jegyértékesítési ponttal várják szurkolóinkat.
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy azok a szurkolók, akik a helyszínen szeretnének megtekinteni egy mérkőzést, be is tudjanak jutni időben a lelátóra.
Olvasói sztorik