NB I

Dibuszt is motiválja, hogy bekerüljön az Európa-bajnoki keretbe

A Fradi-kapus szerint nehéz lesz az őszi hajrá.

Kapcsolódó cikkek

Négy fordulóval az őszi idény vége előtt már biztos, hogy az élen telel a Ferencváros. Az együttes az OTP Bank Liga első 15 fordulójában 40 pontot gyűjtött, s 12-vel előzi meg a második helyezett Paksot.

Az együttes válogatott kerettag kapusa, Dibusz Dénes a klub honlapjána többi között arról beszélt, hogy nem szabad megelégedniük az eddigi eredményekkel – csak akkor lehet bajnok a Fradi, ha minden meccsen odateszik magukat.

– Attól függetlenül, hogy miként sikerült az eddigi tizenöt forduló, mindig mindent bele kell adnunk a meccsekbe. Persze látszik, hogy ez a négy forduló nem lesz majd egyszerű. Jó csapatokkal találkozunk, nagy meccsek várnak ránk. Bizonyítanunk kell, hogy mi vagyunk a legjobbak, és méltán szeretnénk bajnoki címet nyerni – mondta Dibusz Dénes.

A hálóőr tagja volt a norvégok elleni pótselejtezőre készülő válogatott keretnek, de a szűkítés előtt kiderült, sérülése miatt ezúttal nem lehet a csapat segítségére. Azonban csak úgy, mint társainak, neki is minden esélye megvan rá, hogy a jövő nyári Európa-bajnokságra beverekedje magát a csapatba

– Persze, mindenkinek az lebeg a szeme előtt, hogy ott legyen az Eb-keretben. Ehhez olyan teljesítményt kell nyújtani a bajnoki mérkőzéseken, amivel felhívjuk magunkra a szövetségi kapitány figyelmét. Nekem és a társaknak is plusz motiváció, hogy hétről hétre megmutassuk: érdemesek vagyunk az Eb-keretre. Szép feladat, de mindenki bizonyítani akar!

Olvasói sztorik