NB I

Skóciában játszik a Puskás Akadémia

A felcsúti klub U19-es együttese az ifjúsági BL-ben a Celtic ellen szerepel.

Kapcsolódó cikkek

A Puskás Akadémia U19-es korosztályú csapata hétfőn este elindult a skóciai Glasgowba, hogy szerdán – közép-európai idő szerint – 20 órától az UEFA Youth League, más néven az ifjúsági BL második fordulójának visszavágóján megmérkőzzön a Celtic-kel. A magyar alakulat lépéselőnyben utazik Skóciába, miután az első mérkőzésen, hazai pályán, Damásdi Alex 90. percben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést a legmagasabb szintű skót klub utánpótláscsapata ellen. Az APOEL ellen három gólt jegyző Óvári Zsolt, László Noel és a csapat vezetőedzője, Komjáti András nyilatkozott a puskasakademia.hu-nak az utolsó itthoni edzés előtt.

– Bízom benne, hogy a hétvégi mérkőzésünkön szerzett kisebb sérülések miatt nem kell változtatnom a csapat összeállításán, és döntően azok a játékosok fognak szerepelni, akik itthon hozták a szép eredményt. Ha a fiúk idegenben is olyan bátran lépnek pályára mint itt, a Pancho Arénában, akkor úgy gondolom, hogy nem lehet probléma. Az is nagy súllyal esik latba, hogy a játékvezetés milyen lesz, remélem a hazai csapat hírneve nem fogja befolyásolni a bíró döntéseit, és pártatlan marad – osztotta meg várakozásait Komjáti András vezetőedző.

– Szép emlékekkel gondolok vissza a negyedikei odavágóra, jól játszottunk, a csapatunk igazi egységet alkotott a pályán, megdolgoztunk minden labdáért és sikerült végig szervezettnek maradnunk. Remélem, hogy idegenben is győzelemmel jöhetünk le a pályáról és kettős sikerrel térhetünk vissza Magyarországra – nyilatkozta Óvári Zsolt.

– Csapatként kell együttműködnünk, ez az itthoni mérkőzésen jól sikerült. Védekezésben is nagyon együtt voltunk, így sikerült kapott gól nélkül végigjátszanunk a meccset. Úgy gondolom, hogy az utolsó percekben szerzett gól is az egységességünknek köszönhető – tette hozzá László Noel.

Olvasói sztorik