NB I

Kleinheisler az NB III-ban sem játszhat?

Sajtóértesülések szerint a Videoton az oslói hős játékengedélyét sem váltotta ki.

Kapcsolódó cikkek

Egy csapásra sztár lett Kleinheisler Lászlóból, aki a magyar válogatottban fontos gólt szerzett a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtező oslói, első meccsén, ám a Videoton hónapok óta nem tart igényt a játékára, s ez a helyzet a sikerrel megvívott Eb-pótselejtezők után sem változott. Még az NB III-ban szereplő tartalékok között sem szorítanak neki helyet, sőt a Blikkúgy tudja, a játékengedélyét sem váltotta ki az egyesület.

– Nincs változás Laci ügyében, ugyanúgy a második csapat edzésén kell jelentkeznie, mint az elmúlt hónapokban – mondta a lap székesfehérvári informátora, miután a Vidi vezetői nem kívántak megszólalni a transfermarkt.de által 150 ezer euróra (46.77 millió forintra) taksált Kleinheisler kapcsán.

A játékos nem kapott engedélyt arra, hogy a Blikknek nyilatkozzon, viszont sikerült elérni Nagy Mihályt, a középpályás Németországban élő menedzserét, aki készségesen állt a lap rendelkezésére.

A menedzser megerősítette, nincs változás játékosa ügyében, s mint azt a Rangadó.hu-nak adott korábbi interjújábanis elmondta, főként lengyel klubok érdeklődnek iránta, s szeretné, ha már a télen új csapatot találna neki.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik