NB I

Mivel töltik a válogatott szünetet az NB I-es csapatok?

Már pénteken is több edzőmeccs lesz, de vannak, akik csak edzenek.

Kapcsolódó cikkek

A Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott tökéletes felkészülésének érdekében elhalasztotta a hétvégi fordulót. Ezzel természetesen nemcsak a válogatott játékosok jutottak extra pihenőhöz és felkészülési időhöz, hanem minden NB I-es csapat. Érdekes lehet, hogy mivel töltik az ölükbe hulló 18 napot a legjobbak.

Békéscsabai Előre 1912 FC, Debreceni VSC

A Békéscsaba keleti riválissal csap össze a szünetben, ellenfelük a Debrecen lesz. A mérkőzés szombaton délután 1 órakor lesz. A Csaba nem ad játékost a válogatott keretbe, a debreceniek Bódi Ádámra, Korhut Mihályra, Balogh Norbertre és Szilvási Péterre nem számíthatnak. A Loki napi egy edzéssel készül a két hét alatt. A találkozó ingyenes lesz.

Budapest Honvéd FC, Videoton FC

A Budapest Honvéd a Videoton FC-vel mérkőzik meg november hatodikán, pénteken 11-kor a Bozsik Stadionban. A Honvédnál Botka Endre, Prosser Dániel és Bobál Dávid válogatottbeli szereplésük okán fognak hiányozni, Csábi Mihály, Baráth Botond, Horváth András és Délczeg Gergely viszont sérültek; a Vidinél Lang Ádám, Juhász Roland, Kleinheisler László, Gyurcsó Ádám és Kovács István lesz a magyar válogatottal, Stopira pedig Zöld-foki-szigetekkel készül ez idő alatt. A mérkőzésre a belépő 500 forintba kerül majd.

Diósgyőri VTK

A miskolciak heti programja csupán edzésekből áll, mérkőzésen nem lépnek pályára. Bősz Levente az U21-es válogatottal készül.

Ferencvárosi TC

A Fradi számos játékost ad a felnőtt válogatott keretébe: Dibusz Dénes, Leandro, Pintér Ádám, Gera Zoltán, Nagy Ádám, Böde Dániel és Varga Roland is a zöld-fehérektől érkezik. Nincs információnk arról, hogy játszanak-e edzőmeccset. Az ezzel kapcsolatos kérdésünket elküldtük a sajtóosztálynak.

MTK Budapest FC

Az MTK Varga Szabolcsot kénytelen nélkülözni, ő az U21-es csapattal edz a napokban. A kék-fehérek nem terveznek edzőmérkőzést.

Paksi FC, Újpest FC

A Paksi FC az Újpesttel mérkőzik a szünetben, hatodikán, pénteken 13 órától a Szusza Ferenc Stadionban. A Paks Lenzsér Bencét, a fővárosiak cserekapusukat, Banai Dávidot nélkülözik a találkozón. A belépés díjtalan.

Puskás FC

A felcsútiak Márkvárt Dávidot, Fiola Attilát és Pekár Lászlót adják a felnőtt válogatott keretbe, Sallai Roland már visszatért klubjához. Az U21-eseknél Kocsis Gergő és Zsótér Donát érdekelt. A Puskásnak is elküldtük kérdésünket, hogy játszanak-e edzőmeccset, még nem kaptunk választ.

Szombathelyi Haladás FC

A Haladás Bükön edz, a jövő héten pedig pénteken, 13-án idegenben edzőmérkőzést játszanak a Sopron csapatával. A Haladástól Király Gábor és Bosnjak Predrag van a válogatottnál.

Vasas FC

A Vasas Nagy Gergelyt adja a felnőtt válogatotthoz, Hangya Szilveszter, Berecz Zsombor és Vida Máté az U21-esekkel készülhet. Jelen állás szerint nem játszanak edzőmeccset.

Olvasói sztorik