NB I

Thomas Doll megint játszott a Fradiban

Kapcsolódó cikkek

A Ferencváros öregfiúk-csapata az ESMTK együttesét fogadta a Népliget Sporttelepen. A Fradiban ezúttal pályára lépett az NB I-es együttes vezetőedzője, Thomas Doll is.

Az első félidőben fölényben játszott a Fradi, azonban előbb Lipcsei, majd Schneider helyzete is kimaradt. A 24. percben viszont már nem mentette meg semmi az erzsébetieket a góltól: Bubcsó szöglete után Lipcsei bombázott a bal felső sarokba. A 34. percben egy újabb kimaradt Fradi-lehetőség után szinte a semmiből egyenlített az ESMTK, így 1-1-gyel fordultak a csapatok.

Thomas Doll lendületes játékkal segítette az együttest, jól vett részt az összjátékban, de edzői vérével a pályán sem bírt, rendszeresen osztogatta a tanácsokat játékostársainak – számolt be a klub honlapja.

A második félidő elején Lipcsei egy remek szabadrúgással veszélyeztetett, de az ellenfél kapusa hárított. Ezt követte a hidegzuhany – az ESMTK harmadik veszélyes akciójából második gólját lőtte, és vezetést szerzett.

A Ferencváros azonban hátrányban sem zuhant össze, sőt, még hevesebben támadott. Próbálkozásait a második félidő közepén Szeiler látványos, félfordulatból kapura küldött lövése után koronázta gól. Nem sokáig volt döntetlen az állás: szinte azonnal a középkezdés után Lipcsei szerzett labdát, majd higgadtan a bal alsó sarokba gurított. Újabb két perccel később Tüske is betalált a fáradt vendégek kapujába.

A hajrában még Doll előtt is adódott lövőhelyzet, de az erzsébeti védelem blokkolt, sőt, a hajrában szépítettek is a vendégek – a népligeti felső kapufa jó házigazdának bizonyult. Végül 4-3-ra nyert a Fradi.

Thomas Dollnak nem ez volt az első meccse a Ferencváros-öregfiúk színeiben: még 2014 májusában debütált a korábbi Fradi-klasszisok körében, idén viszont most volt alkalma először Fradi-mezt ölteni a pályán.

Olvasói sztorik