Sesták szerint nem játszott jól a Fradi

Stanislav Sesták góllal járult hozzá, hogy labdarúgó-csapatunk 2-0-ra győzzön Diósgyőrben, és megtartsa 15 pontos előnyét a tabella élén. - Nem játszottunk jól, de Diósgyőrben nem könnyű győzni, így nagyon örülünk, hogy elhoztuk innen a három pontot – mondta Sesták a fradi.hu-nak. – Tíz ember ellen mindig furcsa futballozni, de a célunkat elértük, hiszen a DVTK nem tudott helyzeteket kialakítani, míg mi két góllal eldöntöttük a találkozót. Több lehetőségem is volt a gólszerzésre, és boldog vagyok, hogy ismét sikerült góllal segítenem a csapatot. Jó formában érzem magam, hiszen legutóbb is eredményes voltam, és most is, de ezzel még nem elégedhetek meg. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen erős csapatban futballozom.

Stanislav Sesták góllal járult hozzá, hogy labdarúgó-csapatunk 2-0-ra győzzön Diósgyőrben, és megtartsa 15 pontos előnyét a tabella élén.

– Nem játszottunk jól, de Diósgyőrben nem könnyű győzni, így nagyon örülünk, hogy elhoztuk innen a három pontot – mondta Sesták a fradi.hu-nak. – Tíz ember ellen mindig furcsa futballozni, de a célunkat elértük, hiszen a DVTK nem tudott helyzeteket kialakítani, míg mi két góllal eldöntöttük a találkozót. Több lehetőségem is volt a gólszerzésre, és boldog vagyok, hogy ismét sikerült góllal segítenem a csapatot. Jó formában érzem magam, hiszen legutóbb is eredményes voltam, és most is, de ezzel még nem elégedhetek meg. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen erős csapatban futballozom.

Címkék: