Tízezer szurkoló lehet a DVTK–Ferencváros bajnokin

Közel 10 ezer szurkoló várható a szombati DVTK–FTC NB I-es rangadón. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben jelezte, hogy a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítják. A mérkőzést a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság javaslata alapján az országos rendőrfőkapitány kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősítette. A rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain a gépjárműforgalom jelentős megnövekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében a mérkőzés előtt és után fokozott ellenőrzéseket hajt végre. Ezzel összhangban a klubhonlap számolt be a jegyeladási adatokról. Mint írják, minden bizonnyal telt házas lesz a mérkőzést, ugyanis szerda délutánra alig 2 ezer darab belépő maradt szabadon. A Diósgyőri VTK közleményében felhívja a szurkolók figyelmét, hogy október 23-án a nemzeti ünnep miatt zárva tart az összes jegyértékesítési pont. A regisztrációs jegyek értékesítése október 19-én kezdődött és október 24-én 12 óráig, illetve a készlet erejéig tart.

Közel 10 ezer szurkoló várható a szombati DVTK–FTC NB I-es rangadón. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben jelezte, hogy a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítják. A mérkőzést a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság javaslata alapján az országos rendőrfőkapitány kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősítette. A rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain a gépjárműforgalom jelentős megnövekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében a mérkőzés előtt és után fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

Ezzel összhangban a klubhonlap számolt be a jegyeladási adatokról. Mint írják, minden bizonnyal telt házas lesz a mérkőzést, ugyanis szerda délutánra alig 2 ezer darab belépő maradt szabadon. A Diósgyőri VTK közleményében felhívja a szurkolók figyelmét, hogy október 23-án a nemzeti ünnep miatt zárva tart az összes jegyértékesítési pont. A regisztrációs jegyek értékesítése október 19-én kezdődött és október 24-én 12 óráig, illetve a készlet erejéig tart.