NB I

Már nem Szanyó Károly a Vasas edzője

Edzőt vált a kiesőhelyen álló újonc. Az eddigi hivatalos vezetőedző irányít ideiglenesen.

Kapcsolódó cikkek

Jó étvágyat, Vancsa úr!
A Rangadó.hu az edzőváltásról szerette volna megkérdezni Vancsa Miklóst, a Vasas ügyvezetőjét, ő azonban miután megtudta, hogy miért keressük, közölte: ebédelek, hívjon később. Ezt követően pedig bontotta a vonalat.
Idegessége érthető, a Vasas nem úgy szerepel, ahogy tervezte, a klub honlapján maga is azt nyilatkozta, hogy nem feltétlenül igazságos az edzőváltás.
Reméljük az ebéd a finom volt, mi pedig próbálkozunk később.


Vancsa Miklós miután 16 óra 30 percig munkatársunk nem kereste, felhívta szerkesztőségünket, ahol kollégánk már nem volt ott.
A Vasas vezetőjének korrektségét köszönjük.

Az OTP Bank Liga első 12 fordulójában tíz pontot gyűjtött az újonc Vasas, így a kiesőhelyet jelentő 11. pozíciót foglalja el a tabellán. Hátránya egy pont a már bennmaradást érő helyen álló Puskás Akadémia mögött, de a gyengébb rajt nem maradt következmények nélkül.

A hétvégi, DVTK elleni vereséget követően, hétfőtől már nem Szanyó Károly a csapat edzője – a vezetőedzői posztot hivatalosan a pro licenccel rendelkező Simon Antal töltötte be –, akinek megköszönték az eddigi munkát.

– A döntés nem feltétlenül az igazságosság medrében zajlott, mert bár a csapat a nyáron csaknem harminc év után bajnoki címet nyert, és az NB I-ben gyakorlatilag minden mérkőzésre elmondható, hogy optikailag is egy jó szellemben, jó hadrendben felálló csapat futott ki hétről-hétre a pályára, de ki kell mondanunk, hogy ez az eredményességgel nem párosult, nem állt mellénk a szerencse. A tabellán a kieső, tizenegyedik helyen vagyunk, de meg kell próbálnunk megkapaszkodni. Egyelőre Simon Antal vezeti az edzéseket és felel a szakmai munkáért – közölte Vancsa Miklós a klub honlapján.

Olvasói sztorik