NB I

Mindenkit megbüntettek a DVTK-nál

„Ez Diósgyőr, itt teljesíteni kell” – jelezték a Magyar Kupa-kiesés után.

Kapcsolódó cikkek

Szerdán este, a kozármislenyi Magyar Kupa-kiesés (0-1) után a Diósgyőri VTK NB I-es csapatának honlapján Árki Gábor sportigazgató nyilatkozott, aki „minősíthetetlennek és kiábrándítónak” nevezte az NB III-as ellenfél ellen nyújtott produkciót, egyúttal elmondta azt is, hogy pénzbüntetésre számíthat mindenki, aki kivette a részét a kudarcból.

Az Észak-Magyarország csütörtökön megkereste Árki Gábort, aki a megjelenteken túl – kérdések után – azt még hozzáfűzte, hogy a pénzbüntetés mértékét nem oszthatja meg a közvéleménnyel, de „komoly tétel”-nek nevezte. A sportigazgatótól megkérdezték, hogy saját hatáskörben, vagy a klubvezetéssel való egyeztetés után született meg ez a döntés?

– Természetesen a klubvezetéssel való egyeztetés után – válaszolta minderre a klub sportigazgatója, akinél arról is érdeklődtek, hogy mit takar a „mindenki” szó? „Mindenkit. Ebbe a stáb is értendő” – egyértelműsítette a kört Árki Gábor. A „Mit vár, várnak ettől a lépéstől?” felvetésre a klub munkatársa az alábbiakat mondta: „Egyértelműen az eredmények javulását. Volt már itt szép, szó, kemény szó, de ezek nem mindig voltak hatásosak. Az nem lehet, hogy a szurkolók ott vannak mögöttünk, időt, pénzt, energiát nem kímélve, mindenhol támogatást kapunk, ám becsapni sem őket nem lehet, sem mást. Ez Diósgyőr, itt teljesíteni kell…”

Olvasói sztorik