NB I

Mészöly: Az egyik legnehezebb ellenfelet kaptuk

A Haladás sérültjei gyógyulgatnak, Bosnjak és Ugrai valószínűleg játszik a Fradi ellen.

Kapcsolódó cikkek

Péntek délelőtt az MLSZ székházában kisorsolták a Magyar Kupa következő fordulójának párosításait. A legjobb nyolcba kerülésért folytatott küzdelmek legnagyobb rangadója a Haladás és a Videoton párharca lesz. A szombathelyiek vezetőedzője, Mészöly Géza úgy érzi, az egyik legnehezebb sorsolást kapták.

– Kaphattunk volna könnyebb csapatot is. Úgy gondolom, hogy talán a legnehezebb ellenfelet kaptuk. Oda kell tenni magunkat, és meg kell próbálni továbbjutni. A Videotonnal most elég sokat fogunk találkozni, három meccs egymás után. Azon vagyunk, hogy a legjobb teljesítményt tudjuk nyújtani, és sikerüljön a továbbjutás a Vidi ellen is – nyilatkozta a szakember a haladasfc.hu-nak.

A bajnokságban második helyezett Haladás szombat este a listavezető Ferencváros otthonában szerepel

– Nem kérdés, hogy egy remek Ferencváros ellen lépünk pályára. Nem szabad engedni, hogy jó napot fogjanak ki, ezt meg kell akadályoznunk. Az biztos, hogy egy nagyon jó Fradi ellen játszunk, de remélem, hogy az eddig teljesítményünket egy ilyen rangadón meg tudjuk kettőzni, és a játékosok egy igazi ünnepnek érzik majd a találkozót. Bízom benne, hogy ugyanolyan bátor játékkal tudunk előrukkolni, ahogy tettük azt már az idegenbeli meccseinken, akár a Videoton, akár a DVSC vendégeként, amikor sikerült eredményesen játszanunk.

Mészöly Géza hozzátette, a korábban sérüléssel bajlódó Predrag Bosnjak és Ugrai Roland valószínűleg a kezdőben kapnak helyet a Fradi ellen.

– A sérültjeink is kezdenek gyógyulgatni. Nagyon fontos számunkra, hogy a Ferencváros elleni mérkőzésre felépüljenek a sérültek, és be lehessen őket vetni akár a kezdőcsapatban is. Még a pénteki edzéstől függő, hogy Predrag Bosnjak vagy éppen Ugrai Roland tudja-e vállalni a játékot, de valószínűleg ott lesznek a keretben, és ez mindenképp jó előjel.

Olvasói sztorik